Šta nas čini jedinstvenim?

Naša mislija je da pomerimo granice ljudskog znanja i ponašanja koristeći tehnologiju virtuelne realnosti.

Naš visokokvalifikovani tim će Vam pomoći da menjate složenu ljudsku prirodu i Vaše perspektive u dinamičnoj sferi intelekta.

People and People je agencija osnovana u Beogradu sa idejom da svi zainteresovani pojedinci i kompanije na jednom mestu pronađu rešenje za unapređivanje svojih veština i prevazilaženje poteškoća u svakodnevnom životu.

 

Naša ideja je da svima, u sigurnom i strogo kontrolisanom okruženju virtuelne realnosti, naš tim stručnjaka pruži kontinuiranu podršku prevazilaženju straha od javnog nastupa, stresa, anksioznosti i više različitih fobija. Korišćenje virtuelne realnosti u rešavanju navedenih problema se pokazalo kao naročito efikasno jer za svakog pojedinca kreiramo individualni tretman prilagođen vašim potrebama.

O nama

Mi smo tim koji Vam nudi priliku da zajedno promenimo način na koji ljudi uče i da zajedno izgradimo budućnost u kojoj su naši talenti i svrha usklađeni sa karijerama koje nam pomažu da ostvarimo svoj najveći potencijal. Samo to će doneti promenu koja nam je svima potrebna da stvorimo bolju i pristupačniju budućnost.

Pridružite nam se i možda ćete poput nas otkriti da znate mnogo više nego što ste pretpostavljali. Zajedno ćemo transformisati stečene uvide i znanja širokog spektra u praksu, vaše lične i profesionalne strategije i poslovna i privatna rešenja. Reagujemo na aktuelne izazove i trendove u društvu i pomažemo našim klijentima da ih razumeju i primene na niz problema, omogućavajući im da budu korak ispred u svetu inovacija koji se stalno menja.


Upoznajte naš tim

Mi smo mali tim sa velikim idejama.

Nebojša Ratković

Psihoterapeut pod supervizijom i master ekonomista. U nevladinom sektoru radi od 2010. godine na projektima koji u fokusu imaju obrazovanje mladih. Pokretač je ideje People and People gde, između ostalog, radi na promovisanju novih tehnologija u svrhu unapređivanja mekih veština. Ima bogato iskustvo u radu sa ljudima, u držanju edukacija i radionica.

Ivana Madžarević

Master inženjer organizacionih nauka, sa višegodišnjim iskustvom u neprofitnom sektoru, u okviru kog je radila na projektima edukacije volontera, organizacije obuka, kao i strateškog planiranja. U People and People ima ulogu Operativnog direktora i zadužena je za dizajniranje i implementiranje poslovne strategije u cilju kreiranja efikasnih treninga za razvijanje veština.

©2021 Page Builder. All Rights Reserved. Terms of Use