Da li biste oprobali svoje veštine koristeći virtuelnu realnost?


Trening javnog nastupa

People & People Vas poziva na jedan od mnogih treninga mekih veština koje nudimo, ovog puta na temu veštine javnog nastupa. Ukoliko želite da usavršite veštine javnog nastupa ili da se prisetite kako je to govoriti pred publikom, ovaj trening je pravo mesto za Vas. Takođe, trening može da bude i odlična vežba onima koji su se pod uticajem pandemije i brojnih onlajn aktivnosti odvikli od držanja govora pred publikom ili onima koji se pripremaju za neki javni nastup u budućnosti. 

Trening je dizajniran kako za učesnike sa iskustvom tako i za one bez njega, jer tehnologija virtuelne realnosti daje mogućnost individualnog pristupa svakom polazniku. Tokom događaja ćete imati priliku da govorite pred publikom u sigurnom i kontrolisanom okruženju, koristeći najsavremeniju tehnologiju koja omogućava učenje do četiri puta brže od klasičnog frontalnog oblika rada. Trening izlaganjem je tehnika koja polaznicima dokazano omogućava i do 275% više samopouzdanja za primenu naučenog i do 3,75 puta veću emocionalnu uključenost u odnosu na do sada dostupne metode!

Šta ćete dobiti tokom treninga?

  • Jedinstveno iskustvo korišćenja virtuelne realnosti u cilju usavršavanja svojih veština i realističnost u pogledu izazvanih emocija.
  • Individualno izrađen izveštaj koji sadrži: informacije o bio-senzornom odgovoru i stanju Vašeg organizma tokom izlaganja dražima; toplotnu mapu – dvodimenzionalno i vizuelno predstavljanje podataka o tome na kojim delovima virtuelnog okruženja ste najviše zadržavali pogled i pažnju; mišljenje našeg visokokvalifikovanog tima o aspektima javnog nastupa na kojima treba da radite.
  • Priliku da radite na savladavanju treme u sigurnom i kontrolisanom okruženju i da naučite kako da reagujete na ometače kojima ćete biti izloženi u virtuelnom okruženju.
  • Znanje o tehnikama koje će Vam pomoći da odgovorite na svako pitanje postavljeno od strane publike, čak i ono nezgodno.
  • Svaki učesnik dobija vaučer za 10% popusta za bilo koji sledeći trening po izboru koji budemo organizovali.
  • Sertifikat o pohađanom treningu.

Koju opremu koristimo?

  • Naočare za virtuelna realnost
  • Bio-senzorne elektrode

Način prijave:

Prijave za trening traju od 1. aprila 2022. do popune mesta, a najkasnije do 12. aprila. Broj učesnika je ograničen. Trening će biti održan 16. aprila 2022. godine od 10 do 16h u Palati Beograđanka, u prostorijama Instituta za moderno obrazovanje. Tokom treninga svim učesnicima su obezbeđene dve kafe pauze i ručak. Za sva pitanja nam se možete obratiti mejlom na info@peopleandpeople.rs ili telefonom na +381693438220.

Cena: 240 evra u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu NBS na dan uplate, prema uputstvima koje će učesnici dobiti nakon prijave.

Ne zamišljajte budućnost, gledajte u nju!

©2021 Page Builder. All Rights Reserved. Terms of Use